Όλα τα Νέα
 
27/05/2016  
  Νέα Μέτρα και Ενέργειες του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων για την Υποστήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  
   
Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 στα γραφεία του ΑΣΔΑ με εκπροσώπους των Δήμων της Δυτικής Αθήνας και τον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων κ. Κων/νο Βαρλαμίτη & τον Προϊστάμενο της Δ/νσης Δανείων κ. Γεώργιο Κουλτούκη, με θέμα τη χορήγηση δανείων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ και Δήμαρχος Περιστερίου Παχατουρίδης Α., οι Δήμαρχοι Αγίας Βαρβάρας Καπλάνης Γ., Αιγάλεω Μπίρμπας Δ., Ιλίου Ζενέτος Ν., Φυλής Παππούς Χ., το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΑΣΔΑ και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πετρούπολης Κοτσαμπάς Θ., οι αντιδήμαρχοι Αγ. Βαρβάρας Πρεντάκης Π. και Φυλής Μαυροειδάκος Γ., ο Γενικός Γραμματέας του ΑΣΔΑ Αρβανίτης Θ., ο Γενικός Δ/ντης του ΑΣΔΑ Διαμαντόπουλος Μ. και οι υπάλληλοι των Οικονομικών Υπηρεσιών των Δήμων Αγ. Αναργύρων-Καματερού κ.κ. Δεληγιάννης Β. & Καλτσά Ε. και Χαϊδαρίου κ.κ. Γαλαζουλα Α. & Κυπρίου Ι.
Αντικείμενο της συζήτησης ήταν τα νέα μέτρα και ενέργειες του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων για την υποστήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η παρουσίαση της προσφοράς συνεργασίας με τους Δήμους της Δυτικής Αθήνας.
 
 
 
 
 
 
 


Πνευματικά Δικαιώματα © 1997-   Α.Σ.Δ.Α.
Σχεδίαση και Υλοποίηση : Α.Σ.Δ.Α.